Парк-Отель "Шишка", ООО (Ресепшн ООО"Парк-Отель "Шишка")

About us
About us
Reviews
Reviews
г. Новосибирск, Воронежский пер., д. 16/1
Mon-Sun
00:00-24:00
12 June'23
Day off
Парк-Отель "Шишка", ООО (Ресепшн ООО"Парк-Отель "Шишка")
No description of the place
There will be a description of the place and the actual news here soon